The Research Room/Schouskollektivet på Oslo teatersenter i høst

I Ukategorisert_ by OTS

Våren 2017 inngikk vi på Oslo teatersenter et samarbeid med Schouskollektivet om prosjektet Forestilling på en dag. Denne høsten fortsetter vi samarbeidet om prosjektet, som nå har skiftet navn til The Research Room.

The Research Room er en arena der kunstnere, innen hvilket som helst felt, har mulighet til å gjøre en workshop-basert kunstnerisk forskning for en helg, og vise fram prosessen/resultatet for et publikum.

Den kunstneriske forskningen foregår gjennom en workshop organisert av kunstnerne, om et tema de selv velger. Hvordan man ønsker å jobbe og hvilket materiale man velger å ta med seg er åpent. Men strukturen i helgen er at det skal være et arrangement siste dag, åpent for et publikum å delta på. På slutten vil det være plass til tilbakemelding fra både publikum og workshopdeltakere.

Det er nå utlyst en open call for høstens tre datoer:

14. og 15. oktober

10. og 11. november

9. og 10. desember

Er du interessert i å bidra med et prosjekt, vennligst send en epost med følgende:

En beskrivelse av arbeidet ditt som kunstner

Ditt nåværende prosjekt og hvorfor du ønsker å gjøre en kunstnerisk forskning

Ideer for hvordan du ønsker å organisere workshopen din

Ta med bilder fra arbeidet ditt

Maksimalt 2 sider.

Send til: yourfalsememory@gmail.com

Frist: 25. september

Les mer på Facebook-arrangementet