Søk støtte til ditt prosjekt gjennom Scenekunst+

I Scenekunst+ by OTS

Nå kan alle medlemmer av Scenekunst+ søke støtte til sitt prosjekt eller forestilling!

SØKNADSFRIST: 1. SEPTEMBER

Her på Oslo teatersenter har vi lyst å bidra med det vi kan for å realisere god scenekunst i hovedstaden. Særlig vil vi hjelpe de som holder på å etablere seg og de som driver frivillig. Oslo teatersenter tilbyr derfor en støtteordning hvor grupper i nettverket Scenekunst+ kan søke støtte til øvingslokaler for spesifikke produksjoner/prosjekter. 

Dette kan du få i støtte:

  • inntil 100 timer øvingslokaler, enten fordelt i løpet av året, eller intensivt over kortere perioder
  • tilgang til kostyme og scenografilager
  • synliggjøring og markedsføring gjennom OTS´ kanaler
  • mulighet til å vise prosjektet sitt på Teatertreff Festival og andre arrangementer

Alle medlemmer av Scenekunst+ som jobber med et spesifikt prosjekt kan søke støtte. Et utvalg med representanter fra nettverket og styret i Oslo teatersenter vurderer søknadene, og fordeler tilgjengelig støtte. Oslo teatersenter ønsker å  bidra til de som ikke har mottatt, eller har mottatt svært lite, økonomisk støtte fra andre støtteordninger.

LES MER OM RETNINGSLINJER OG HVORDAN DU SØKER HER

 Fra forestillingen Poor Boy av Teater Playroom. Foto: Suzann Gaber