Ny daglig leder for Oslo teatersenter

I Ukategorisert_ by OTS

Vi er glade for å meddele at Ina Kobbevik Brundtland er ansatt som ny daglig leder i Oslo teatersenter.

Ina har en tverrfaglig bakgrunn fra scenekunst- og kulturfeltet, og har de siste årene opparbeidet seg bred administrativ og kunstnerisk leder- og prosjektledererfaring ved kulturinstitusjoner. Hun er utdannet Master innen teatervitenskap fra Kultur- og idèstudier ved Universitetet i Oslo og scenograf BA (Hons) ved Wimbledon College of Arts, University of The Arts London. Nå gleder hun seg til å ta fatt på en spennende og viktig oppgave innen scenekunst-feltet, og lede Oslo teatersenter videre inn i framtiden.

Samtidig takker vi av det gamle teamet i administrasjonen. Avgående daglig leder Stine Karin Håtuft har vært i permisjon det siste året, og slutter nå i organisasjonen for å gå videre til nye, spennende utfordringer. Stine tok over som daglig leder etter Ragnhild Sørvig i 2010, og har jobbet med å omstrukturere organisasjonen for å bedre kunne møte nye utfordringer i tiden. Stines innsats har vært betydelig, og har gitt gode resultater de siste årene. 

Ragnhild Pedersen har hatt stillingen som kommunikasjonsansvarlig og prosjektleder siden 2013, og har det siste året vikariert som daglig leder. Nå takker hun for seg, etter gode år i OTS. Som kommunikasjonsansvarlig har hun implementert en ny strategi, og bygget opp nye kommunikasjonskanaler for organisasjonen. 

Styret og ansatte i Oslo teatersenter ønsker Ina velkommen, og takker Stine og Ragnhild for innsatsen gjennom de siste åtte årene.