Oslo teatersenter søker deltakere til nytt ungdomskompani (16-19 år)

I Ukategorisert_ by OTS

Åpen audition 7. desember kl 17.00

Vi søker deg som er: 

mellom 16-19 år som er interessert i å spille teater og vil satse litt ekstra.

Ungdomskompaniet 12 Volt skal lage sin egen forestilling – helt fra bunnen. Du som blir med får innsikt i alle sider av prosessen rundt å sette opp et teaterstykke, utvikling av manus, valg av kostymer og scenografi, promotering av forestillingen og mye annet.  

12 Volt jobber hver torsdag, i tillegg til intensive helgesamlinger. Den ferdige forestillingen skal spilles på Rampelysfestivalen 2018 på Black Box teater i april/mai, i tillegg til andre steder.

Regi og instruksjon av gruppa er ved Anne Kathrine Fallmyr. Hun er utdannet grunnfag i medievitenskap ved NTNU, har en BA i dans ved The Liverpool Institute for Performing Arts og MA i koreografi ved Kunsthøgskolen i Oslo.  Anne Kathrine har arbeidet med koreografi i en rekke produksjoner i dans- og teaterkompaniet Flukt og for Nordland Teater. Hun har også lang fartstid som programleder i NRK Super og reporter i Hovedscenen på NRK2. I disse dager jobber hun med «Forestillingen» på Sentralen, hvor ungdom er deltagere. I tillegg jobber hun også med utviklingen av Vega Scene i Oslo.

Vil du komme på audition for ungdomskompaniet 12 Volt 7. desember kl 17.00? 

Send påmelding til: teaterskole@osloteatersenter.no.

Skriv gjerne litt om deg selv og din interesse for teater.

Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring, det viktigste er engasjement for kompaniet ditt. Du binder deg til å møte opp på øvelser og delta i produksjonen.

Meld deg på Facebook-arrangementet her og få oppdateringer!