Søknadsskjema til Rampelysfestivalen lagt ut

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Rampelysfestivalen er en egen teaterfestival for og med barn og ungdom, og er Norges største av sitt slag. I 2018 vil  festivalen være fra 27. april – 5. mai på Black Box Teater i Oslo. Det er gratis å spille på Rampelysfestivalen, og åpent for grupper fra hele Norge eller hvor som helst i verden.

Vil din gruppe delta på Rampelysfestivalen 2018?

Fyll inn søknadsskjema her.

Søknadsfrist 25. januar. 

Tema for Rampelysfestivalen 2018 er “Medvirkning”. Dette vil reflekteres i arbeidet rundt festivalen, både med forestillinger og andre arrangementer. Temaet er åpent for tolkning for deltagende grupper, men ikke et krav å følge.

For å kunne delta på festivalen må gruppen kunne spille når som helst i perioden 27. april-5. mai (og i noen tilfeller ha prøver i perioden 24.-26. april). Oslo teatersenter har dessverre ikke mulighet til å bidra med reisestøtte. Ved stor pågang vil Oslo teatersenter gjøre en prioritering for hvem som blir tilbudt plass på festivalen.

Har du spørsmål angående Rampelysfestivalen? Ta kontakt på rampelys@osloteatersenter.no.