Rampelysfestivalen søker scenekunst fra de unge

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Rampelysfestivalen er en egen teaterfestival for og med barn og ungdom, og er Norges største av sitt slag. I 2017 foregår festivalen 28. april-7. mai på Black Box Teater i Oslo. Her finner du en lenke til søknadsskjema for grupper som ønsker å delta med en forestilling på festivalen. Det er gratis å spille på Rampelysfestivalen, og åpent for grupper fra hele Norge eller hvor som helst i verden.

Rampelysfestivalen er en festival hvor barn og unge er i fokus, både som kunstnere på scenen, som publikum og bak scenen som deltagende i utformingen. Oslo teatersenter står for en tilnærming det det er viktig at barn- og unge skal trives med sin skuespillertilværelse, men at de også får formidlet og fremvist seg under profesjonelle rammer. Det betyr at deltagende grupper får tilbud om å spille på en profesjonell teaterscene med alt som hører til av teknisk utstyr, stab og andre rammer rundt en oppsetning.

Tema for Rampelysfestivalen 2017 skal være å belyse tverrfaglighet i møte med kunsten. Oslo teatersenter ønsker å utfordre og tilrettelegge for tverrfaglige prosjekter og samarbeid som barn og unge kan relatere seg til, for eksempel kunst og klima, kunst og realfag, kunst og teknologi, kunst og sosiale medier. 

Frist for påmelding: 25. januar

Har du spørsmål angående Rampelysfestivalen? Ta kontakt på post@osloteatersenter.no.

Søknadsskjema Rampelysfestivalen 2017