Playroomfestivalen søker bidragsytere

I Festival by OTS

Om ikke lenge er det klart for Playroomfestivalen igjen, og det er mulig å melde sin interesse hvis du har noe å bidra med. Som arrangørene av festivalen selv sier på sin Facebook-side:

Hei venner! Det er et nytt år, og nytt år betyr nye muligheter. Teater Playroom kjenner spenningen krible i fingrene og helt ned til tærne. Hele kroppen gleder seg. Hvorfor? Helgen 3-5 mars er det ny runde med Playroomfestival! Vi er som vanlig på jakt etter bidragsytere, og vil invitere gamle og nye venner til å være med! Har du et prosjekt du gjerne vil vise frem? Som vanlig vil festivalen fokusere på et bredt utvalg av kunstformer, så det kan være musikk, kunst, foto, dans, teater, litteratur, film, eller noe helt annet. Send en e-post til playroomteater@gmail.com, da vel!