Åpen familiedag på Rampelysfestivalen 2016

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Rampelysfestivalen åpner foajeen på Black Box Teater med morsomme teateraktiviteter for hele familien, delta i konkurranser, ta bilder i fotobåsen og finn din indre skuespiller på kostyme- og teaterlekeplassen! På scenen får vi besøk av Sofia Estefanos, klovning fra Nordic Black Xpress og Bollywooddans med 12 Volt.

Sofia Knudsen Estifanos er utdanna skuespiller fra Nordic Black Xpress og Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Hun jobber som programleder, slampoet og skuespiller, og kommer for å ha eventyrstund for små og store.  

Nordic Black Xpress (NBX) er en toårig teaterskole på heltid, drevet av Nordic Black Theatre. NBX er et utviklingsprosjekt for flerkulturelle skuespillere og kunstnere.  

12 Volt er en gruppe ved Oslo teaterskole. Gruppen består av 13 elever i alderen 13-17 år, og har satt opp forestillingen Hypokonderen av Moliére i Bollywoodversjon på Rampelysfestivalen.