Ordfører Marianne Borgen åpner Rampelysfestivalen 2016

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Fra en innbilt syk til en absurd grensekontroll, på fredag setter de to første forestillingene på Rampelysfestivalen i gang! 

Oslo teatersenter er glade og stolte over at selveste ordfører Marianne Borgen kommer og åpner festivalen fredag 6. mai kl 18.00! Åpningsforestillingen er en «verdenspremiere» på Bollywood-versjonen av Molières Hypokonderen av teatergruppen 12 Volt. Tidligere i vår måtte gruppa på turbanjakt på den store Turbandagen, slik at de hadde passende kostymer til forestillingen. Nå kan du se om de fikk turban til alle!  Regien på Hypokonderen er ved Sylwia J. Stasiak.

lokken 20.00 viser gruppa Transformator Huset på grensen av Slawomir Mrozek, som er en politisk satire om en familie i et hus ute på landet. En dag dukker plutselig 4 diplomater opp og forteller at statene har bestemt at grensen skal gå tvers gjennom deres hus. De absurde situasjonene som oppstår trekker klare linjer til dagens politiske klima. Regi er ved Mine Nilay Yalcin.

Festivalen varer fra 6-13. mai og foregår på Black Box Teater.