Stå på scenen under Rampelysfestivalen 2016!

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Rampelysfestivalen er en egen teaterfestival for og med barn og ungdom, og er Norges største av sitt slag. I 2016 foregår festivalen 6.-13. mai på Black Box Teater i Oslo. Under finner du en lenke til søknadsskjema for grupper som ønsker å delta med en forestilling på festivalen. Det er gratis å spille på Rampelysfestivalen, og åpent for grupper fra hele Norge eller hvor som helst i verden.

Oslo teatersenter er arrangør av festivalen, og står for en tilnærming der barn og unge får formidlet og fremvist sin scenekunst under profesjonelle rammer. Målet for Rampelysfestivalen er å skape en møteplass for barn og unges kulturuttrykk, og å være en visningsarena hvor levende dramatikk, for og med barn og unge, er i fokus. Tema for Rampelysfestivalen 2016 er “Barn og unge som skapende kunstnere”. Dette vil reflekteres i alt arbeidet rundt festivalen, både med forestillinger og andre arrangementer.

For å kunne delta på festivalen må gruppen kunne spille når som helst i perioden 6.-13. mai (og i noen tilfeller ha prøver i perioden 2.-5. mai).

Har du spørsmål angående festivalen, ta kontakt med prosjektleder Mine på mine@osloteatersenter.no.
Frist for søknadsskjema: 15.januar.

Håper vi ser deg på Rampelysfestivalen 2016!