Vi ønsker alle en fredelig jul!

I Ukategorisert_ by OTS

Nå går vi inn i de siste dagene av jubileumsåret 2015, hvor Oslo teatersenter fylte hele 40 år, og Rampelysfestivalen ble arrangert for 25. gang.

Vi vil gjerne takke alle som har bidratt til å gjøre dette til et fantastisk år, alle leietagere på Oslo teatersenter, alle som deltok eller var publikum på Rampelysfestivalen 2015, alle som kom på jubileumsuken vår, instruktører, elever og foreldre på Oslo teaterskole, fantastiske grupper under Scenekunst +, alle som kom på Playroom-festivalen, styret i Oslo teatersenter, samarbeidspartnere, prosjektmedarbeidere og ikke minst Oslo Kommune og Kulturetaten for uvurderlig støtte!

Kontoret tar juleferie fra 16.desember, og åpner i gjen 4.januar. For henvendelser i mellomtiden benytt post@osloteatersenter.no.