Over 100 teaterskole-elever setter i gang med åtte nye produksjoner

I Oslo teaterskole by OTS

Denne høsten startet Oslo teaterskole opp igjen med rekordmange elever. Over hundre elever, mellom 7-25 år og fordelt på åtte forskjellige grupper, satte i gang arbeidet med årets produksjoner. Elevene jobber gjennom et helt skoleår mot en forestilling som blir vist på scenen på Rampelysfestivalen i mai.

Etter at opptaket av nye elever var ferdig i august, oppdaget vi at vi fortsatt satt igjen med masse barn på venteliste som ikke fikk plass. Oslo teatersenter ønsker å kunne tilby en teaterskoleplass til så mange som mulig, så derfor bestemte vi oss for å kaste oss rundt og starte opp en ny gruppe. Resultatet ble gruppa Svakstrømmen, for elever i alderen 7-8 år.

Siden Oslo teatersenter holder til en gammel Trafo-stasjon har alle teaterskolegruppene navn inspirert av elektrisitet. Årets grupper er 12 Volt, Høyspenten, kWh, 25 Watt, Transformator, Svakstrømmen, 40 Watt og Ampere.

Oslo teaterskole drives av Oslo teatersenter, og har som plattform at vi ønsker å gi barn og unge profesjonelle rammer å utfolde seg i. Det betyr at våre instruktører også er scenekunstnere som bidrar med sin kunstneriske kompetanse. I tillegg jobber mot gruppene mot å sette opp en forestilling som skal vises på en scene med lys, scenografi, sminke, kostymer og alt som hører med på teateret.

HER FINNER DU ALLE BILDENE FRA RAMPELYSFESTIVALEN 2012-2015.