Refleks Teater lager teater for barn

I Scenekunst+ by OTS

8. april kl 14:00 har Scenekunst+ gruppen Refleks Teater premiere på Sentralen med barneforestillingen «Klar, ferdig – NÅ!» 

My er lei av alt og alle. Ingen på skolen liker henne så derfor liker ikke hun skolen. En dag oppdager hun Bella, en jente som alltid har på seg en rød regnjakke. De går på samme skole, men er ikke venner. My har prøvd å ta følge med henne til skolen, men Bella vrir seg alltid unna. En kveld oppdager My at Bella har med seg noen bokser i klatrestativet utenfor borettslaget. Hva gjør hun her så seint? Og hva er disse boksene?

De prøver å leke sammen, det er helt kræsj. De er så forskjellige, men det er kanskje en ting de har til felles likevel?

Denne forestillingen inviterer publikum til å reflektere og sette ord på tanker og følelser som er vanskelig å snakke om. Gjennom musikk, humor og overraskelsesmomenter gir vi barna et verktøy som kan bidra til å ha det godt med seg selv og andre.

«Klar, ferdig – NÅ!» Blir også å se på Rampelysfestivalens familiedag 29. april kl. 14:00 på Black Box Teater.

Bestill billetter til 8. april her.