Utlysning: Vil du opptre på Oslo teatersenters nye familiesøndager?

I Ukategorisert_ by OTS

Oslo teatersenter starter opp familiesøndager med kulturtilbud for hele familien. Nå ønsker vi dine bidrag for å underholde og fylle opp Oslo teatersenter med barn og voksne. 

Det kan være en forestilling, et verksted, et kurs eller en annen kreativ idé, så lenge barn og unge er en del av målgruppen. Vi ønsker et variert tilbud for barn og unge her på Oslo teatersenter og er åpne for dine ideer.  Oslo teatersenter står for kostnader til lokaler, og bidrar til markedsføringen. Du må selv administrere arrangementet, stå for det tekniske og gjennomføring. Arrangementet skal være gratis for publikum. 

Har du spørsmål, ta kontakt på sylwia@osloteatersenter.no.

Ønsker du å bidra? Fyll inn skjemaet her!