Engasjerende inspirasjonstur til København

I Ukategorisert_ by OTS

I vinterferien var en delegasjon fra Oslo teatersenter, bestående av administrasjon og styreleder,  på en liten inspirasjonstur til København. I konferanserom på danskebåten dykket vi dypt ned i strategien vår, og fikk lagt gode planer for fremtiden. Vi fikk tatt hull på noen viktige problemstillinger i vår profil, blant annet skal vi videreutvikle vårt arbeid med scenekunst for og med barn og unge, og tydeliggjøre hva vi står for i denne sammenhengen. Vi vet det godt selv, men glemmer av og til å fortelle andre om det. 

I København var vi på besøk, og hadde møter, med flere organisasjoner, både i og utenfor scenekunstfeltet. Blant annet hadde vi et hyggelig møte med Link, som jobber med kommunikasjon, teamwork og konflikthåndtering. De er et godt eksempel på hvordan man kan bruke teaterteknikker i andre sammenhenger.

Vi rakk også innom et besøk hos Teaterbutikken, en teaterskole som har samme verdigrunnlag som OTS – deltagernes medvirkning i skapende prosesser. Henrik, en av instruktørerne der, fortalte oss med stor innlevelse hvordan de arbeider, skaper og utvikler sammen.

Det er alltid godt å komme seg litt ut av kontoret, og nå er vi fulle av inspirasjon og pågangsmot for å ta fatt på våren og resten av 2017!