Nytt kompani for unge scenekunstnere på Oslo teatersenter

I Ukategorisert_ by OTS

Denne høsten starter Oslo teatersenter opp Kompani kWh, et nytt scenekunstkompani for de mellom 18-28 år. Kompani kWh skal være steget opp fra Oslo teaterskole, for de ønsker å gå videre etter de har gått ut, eller bare for de som har en interesse for scenekunst og teater, selvom de ikke har tidligere erfaring. Kompani kWh skal ha ambisjoner og kommer til å stille krav til deltagerne som skal være med. De må være engasjert, tilstede og ha lyst til å bidra i en mer intensiv produksjon. Kompani kWh skal være en gruppe som dukker dypere ned i materialet, og hvor man kan utfordre seg selv. 

Kompaniet ledes av Mine Nilay Yalcin, som vil være kompaniets regissør, og gir veiledning underveis. Mine har vært instruktør for teatergruppen kWh, da den lå under Oslo teaterskole, og skal lede det nye kompaniet når de skal ut på egenhånd. 

Kompaniet starter opp 13. oktober på Oslo teatersenter.  Framover skal kompaniet jobbe mot å sette opp en forestilling i løpet av våren 2017, men skal også ta mindre eller større oppdrag underveis. Målet er å skape et fast kompani som jobber sammen over lengre tid og skaper nye produksjoner sammen.  

Høres dette ut som noe du har lyst å være med på?  

Fyll ut skjemaet her

 Foto: Helene Mannes