Plutselig teater på Miniøya

I Ukategorisert_ by OTS

Skal du på Miniøya i Tøyenparken i år? Se opp for plutselig teater fra elever fra Oslo teaterskole. En liten gjeng fra gruppene 40 Watt, Ampere og 12 Volt dukker opp i parken, som kjente og ukjente karakterer. De forteller historier og inviterer deg inn i teaterets eventyrlige verden!

Om Miniøya – Barnas festival, 11. og 12. juni 2016 i Tøyenparken.

Miniøya er Norges største barnefestival. Festivalen tar barn på alvor i alle ledd og holder samme kvalitet som voksenfestivaler. Miniøya arrangeres på barnas premisser, og har barn som festivalsjefer; Ånund, Inga og Johanna. Barn vet best hva barn vil ha. På Miniøya skal barna få et bredt spekter av musikk- og kulturopplevelser innenfor trygge og inkluderende rammer der barnets opplevelse står i fokus. Festivalområdet inneholder aktiviteter og ulike kunstformer som skal utfordre, overraske og glede på tvers av alder, interesser og generasjoner. Miniøya er et alkoholfritt arrangement med fokus på sunne verdier og miljø.