Starte på teaterskole til høsten?

I Oslo teaterskole by OTS

Oslo teaterskole er en skole for barn og unge i alderen 7 – 25 år.  Teaterskolen er delt opp i aldersbegrensede grupper, og hver gruppe jobber gjennom hele året mot å sette opp en forestilling som spilles på Rampelysfestivalen i mai.

Oslo teaterskole har opptak i juni-august, og tar inn mellom 50-100 elever i aldersgruppen 7 – 25 år. Påmelding gjøres via skjemaet du finner her. Merk at dette kun er en venteliste, og tilbud om plass blir gjort via e-post. 

Oslo teatersenter står for en tilnærming det det er viktig at barn- og unge skal trives med sin skuespillertilværelse, men at de også får formidlet og fremvist seg under profesjonelle rammer. Får de unge denne muligheten, er dette en inspirasjon de vokser på og mulighetene for at de utvikler en interesse innenfor kunst og kultur er stor. Enten dette er som publikum eller utøvende kunstner i senere tid.  

Her kan du lese mer om Oslo teaterskole.