Unge National til Rampelysfestivalen 2015

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Rampelysfestivalen feierer i år sitt 25 års jubileum, og i den anledning er Rampelysredaksjonen kommet til – en redaksjon for barn og unge mellom 10-24 år som skal skrive, blogge og ta bilder fra Rampelysfestivalen.  

Oslo teatersenter har invitert UNG Redaksjonen til festivalen for å holde workshop for Rampelysredaksjonen. UNGredaksjon er en del av Nationaltheatrets ungdomssatsning Unge National og består av 8 ungdommer mellom 16 og 25 år, som skriver anmeldelser, intervjuer skuespillere, regissører og andre interessante folk som jobber på Nationaltheatret, og skal være døråpnere inn til teatret for et ungt publikum. 

Lyst til å være med i Rampelysredaksjonen? Fortsatt noen få ledig plasser. Les mer her: Rampelysredaksjonen 2015