Søk støtte til ditt prosjekt gjennom Scenekunst+

I Scenekunst+ by OTS

Nå kan alle medlemmer av Scenekunst+ søke støtte til sitt prosjekt eller forestilling!

SØKNADSFRIST: 1. SEPTEMBER

Her på Oslo teatersenter har vi lyst å bidra med det vi kan for å realisere god scenekunst i hovedstaden. Særlig vil vi hjelpe de som holder på å etablere seg og de som driver frivillig. Oslo teatersenter tilbyr derfor en støtteordning hvor grupper i nettverket Scenekunst+ kan søke støtte til øvingslokaler for spesifikke produksjoner/prosjekter. 

Dette kan du få i støtte:

  • inntil 100 timer øvingslokaler, enten fordelt i løpet av året, eller intensivt over kortere perioder
  • tilgang til kostyme og scenografilager
  • synliggjøring og markedsføring gjennom OTS´ kanaler
  • mulighet til å vise prosjektet på Teatertreff Festivalen 10 og 11. november 2019 og andre arrangementer

Alle medlemmer av Scenekunst+ som jobber med et spesifikt prosjekt kan søke støtte. Et utvalg, med representanter fra nettverket og styret i Oslo teatersenter, vurderer søknadene og fordeler tilgjengelig støtte. Oslo teatersenter ønsker å  bidra til de som ikke har mottatt, eller har mottatt svært lite, økonomisk støtte fra andre støtteordninger.

LES MER OM RETNINGSLINJER OG HVORDAN DU SØKER HER