Premiere: 12 Volt – Klimadrama

I Festival by OTS

Teatergruppa 12 Volt (14-18 år) fra Oslo teatersenter deltar på Klimafestivalen § 112 i prosjektet Klimadrama. Et manus skrevet av Lisa Smith Walaas og Merete M. Stuedal settes opp av ni forskjellige ungdomsteatergrupper over hele landet under Klimafestivalen § 112 18.-28. januar 2017. 

Forestilling på Trikkehallen på Kjelsås 20. januar kl 19.00.

Om stykket:

Gartneren kjenner en dyp kjærlighetssorg over en plante som ikke greier å leve lenger. Den umotiverte jukser når hen resirkulerer. Den uengasjerte skyver ansvaret over på politikerne. Politikerne står på kanten av stupet og forhandler om jordens fremtid. Den engasjerte ser jorden kollapse rundt seg, men nekter å gi opp. Et team av superhelter kjemper for å redde menneskene fra å ødelegge planeten. 

Regi: Sylwia Janina Stasiak

Kostymer: Natalia Gradzka

Illustrasjon: André Martinsen

Takk til Jahn Teigen!

Klimadrama er et nasjonalt ungdomsteaterprosjekt som ønsker å engasjere ungdom i problemstillinger rundt klimaendringer. Norsk klimanettverk har tatt initiativ til prosjektet i forbindelse med Klimafestivalen § 112, og det er gjennomført med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB. Basert på workshops med ungdommer, har Lisa Smith Walaas og Merete M. Stuedal skrevet manuset ”Klimadrama”. Stykket settes opp av ni ungdomsteatergrupper under Klimafestivalen § 112, og det blir forestillinger i Nittedal, Oslo, Drammen, Hjelmeland, Stord, Molde og Trondheim. Med andre ord bobler hele Norge av klimateater i januar 2017!

Adresse Trinkhallen: Midtoddveien 12, 0494 Oslo

Trikken: 11 eller 12;

Stoppested: Kjelsås (i Midtoddveien)

Buss: 22 eller 25;

Stoppested: Kjelsåsalléen eller Kjelsås stasjon

Tog: L3 eller R30

Stoppested: Kjelsås Stasjon

Billetter kr 50 kjøpes i døren.