Straks klart for Teatertreff 2016

I Scenekunst+ by OTS

Fredag 11. November gjenopptar Oslo teatersenter festivalen Teatertreff. Oslo teatersenter har tidligere produsert Teatertreff som en egen festival for medlemmer av Scenekunst +, og sist gang festivalen ble produsert var i 2012. Målet er nå å igjen arrangere festivalen hver høst, og la den vokse mer og mer for hvert år.

 I 2016 arrangerer Oslo teatersenter Teatertreff som en egen fest dag- og kveld for scenekunstgruppene under Scenekunst +. Gruppene vil ha visninger for hverandre, og i tillegg vil det bli informert om planer for 2017. Teatertreff 2016 skal gi Oslo teatersenter et innblikk inn i hva vi kan gjøre for scenekunstfeltet og hvordan vi sammen kan skape rammer for scenekunstproduksjon. 

Programmet: 

Dato og tid: Fredag 11.10.2016 kl.19.00


Bevertning: Enkel fingermat og noe godt å drikke på.


Visninger: Fra de ulike Scenekunst + gruppene.


Øvingslokaler: Oslo teatersenter har holdt av alle sine øvingslokaler for dere fra kl. 10.00 til 19.00 denne dagen. 

Bestill visningstid: 

Programmet begynner å falle på plass men vi ønsker at alle gruppene blir representert. Presenter dere gjerne på en kunstnerisk måte så vi alle kan få et innblikk inn i deres uttrykksform, maks. 10 minutter. 

Hold av øvingslokaler: 

Oslo teatersenter har allerede booket alle rommene på Oslo teatersenter for dere. Ønsker dere å benytte dere av tilbudet, så gi oss beskjed  så fordeler vi øvingstid for alle. 

Book både øvingstid, øvingslokaler og gi beskjed om dere kommer eller still andre spørsmål på epostadresse: scenekunstpluss@osloteatersenter.no