Fantasikilden

I Rampelysfestivalen by OTS

Ikke alle barn ønsker å bli voksne. 

For det vil si å gi slipp på en verden hvor alt er mulig, er det ikke?

Teatergruppen Ampere viser frem sitt mesterverk Fantasikilden, som viser seg å være en estetisk reise gjennom den kjente og kjære historien om Peter Pan. Vi møter en gruppe sykehusbarn og blir snart kjent med deres hverdag som er full av kontraster. Livene deres er preget av rutiner og mas, men barna viser en helt egen evne til å bruke fantasien til å oppleve en virkelighet som er ganske annerledes enn den de levere.

Peter Pan lærer Wendy og de andre barna å fly, og de drar avgårde til Aldrilandet. Her møter de indianere, havfruer og pirater. I aldriland er det nemlig bare fantasien som setter grenser, og barna får leke seg akkurat på den måten de liker best. 

Renata A. Christensen og Vilde Sparre har regien på en vakker forestilling full av  vakre bilder, skapt av en herlig gruppe skuespillere. Publikum ble virkelig sjarmert i senk av forestillingen, og for å sette to streker under svaret presenterte skuespillerne også en egen sang som ekstranummer etter applausen. 

Forestillingen spilles igjen 2.Mai på Black Box teater.