Redaksjonen er klar for årets festival

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Redaksjonen er klar for årets festival

24.4.2015

av Fredrikke, 21

Da har vi i redaksjonen tatt over stafettpinnen, og er klare for å dokumentere årets rampelysfestival! 

I den anledning fikk vi besøk av Unge National som holdt en inspirerende workshop for oss, som virkelig satt kreativiteten i gang!

I tillegg til at dette er en årlig teaterfestival for barn og unge er rampelysfestivalen en fin plattform for å vise frem prosjekter som handler det som vokser og gror av nytt kulturliv i hovedstaden og omkring, og vi har i år med oss deltakere helt ned i 6 år. 

2015 er dessuten et stort år for oss i rampelysfestivalen ettersom vi feirer 25 års jubileum i år! I dag er det duket for den store åpningen med besøk av blant annet Sara Marjanovic og Ruby Dagnall. Oslo teatersenters gruppe 12 Volt avslutter kvelden med sin forestilling Skyggene ser oss som tar opp det veldig aktuelle temaet psykisk helse blant unge. 

Vi i rampelysredaksjonen gleder oss til å møte mange nye teaterspirer, måle temperaturen bak scenen og ikke minst se mange spennende forestillinger. Gjennom tekst, bilder og video skal vi vise dere mange flotte øyeblikk fra Black Box teater, og vi håper at alle får en fin festivalopplevelse!