Hjerteknuserne

I Festival, Rampelysfestivalen by OTS

Hvorfor gråter du?

Jeg er redd.

Er du redd for spøkelser? Ikke alle spøkselser er farlige.

Men dere er jo farlige.

Teatergruppen Solkrem leveren er thriller av en fortelling,  om hjertebarnet Belinda som flytter med sin familie til et slott langt ute på kysten av Skottland. Belinda gjemsøkes av spøkelser som hindrer henne i å finne roen i det nye huset, men når spøkelsene begynner å oppføre seg truende mot dem hun er glad i, bestemmer Belinda seg for å ta et oppgjør med gjenferdene. På liv og død.

Forestillingen er inspirert av boken Hjerteknuserne av Heine T. Bakkeid, og er en fysisk forestilling full av stemningsfull musikk og lyssetting. På scenen finner vi en gruppe skuespillere som leker seg med kontrastene mellom humoriske karakterer og  grøssende stemning, som gjør fortellingen veldig spennende.

Tusen takk for en skummel og spennende forestilling, hvor mange nok kunne trengt en pute å gjemme seg bak til tider!